Een levensverhaal - een prachtig persoonlijk cadeau

Wil je iemand iets bijzonders geven?

Misschien wil je iemand een levensverhaal cadeau geven: een ouder of andere dierbare wiens verhaal je niet verloren wilt laten gaan. Bij speciale gelegenheden kan een boek met iemands levensverhaal een heel passend en bijzonder geschenk zijn. Ook de leeftijd of gezondheidstoestand van jouw dierbare kan een aanleiding zijn om een levensverhaal cadeau te doen.

Wanneer je iemand dit speciale geschenk wilt geven, heb ik een mooie cadeaubon beschikbaar, zodat je iets tastbaars hebt om te overhandigen.

Wie maak jij blij met een levensverhaal?

Een cadeaubon voor een levensverhaal vol persoonlijke herinneringen

Hoe werkt het als je iemand een cadeaubon voor een levensverhaal geeft?

Mensen zijn vaak ontroerd als ze een levensverhaal cadeau krijgen. Het doet hen beseffen dat ze veel voor de ander betekenen en dat hun verhalen belangrijk worden gevonden. Dat doet iets met ze, hoe spannend ze de gedachte van een boek met hun levensverhaal misschien ook vinden. 

Veel mensen omarmen de kans en genieten van het cadeau dat ze hebben gekregen. Maar soms kunnen mensen zich ook wat overrompeld voelen. Wanneer gevoelens van vreugde en schrik om voorrang strijden, is het verstandig de ontvanger van het cadeau wat tijd te gunnen om te wennen aan het idee. Bij de meeste mensen zullen gevoelens van dankbaarheid de overhand krijgen, maar het kan ook voorkomen dat iemand eigenlijk liever niet wil. 

De wensen en grenzen van de persoon om wiens leven het gaat, zijn voor mij altijd leidend. Wordt de bon niet verzilverd? Dan breng ik tien euro administratiekosten in rekening en daar blijft het dan bij. Geen probleem.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Ik beantwoord je vragen graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten schrijven van een levensverhaal?

je levensverhaal laten schrijven

Standaardpakket

Je hele levensverhaal mooi verteld

je levensverhaal laten schrijven

Klein pakket

Je levensverhaal in vogelvlucht

je levensverhaal laten schrijven

Uitgebreid pakket

Je levensverhaal uitvoerig beschouwd

Scroll naar boven