Welke mogelijkheden zijn er voor het laten schrijven van een levensverhaal? En wat zijn de kosten?

Een levensboek: wat zijn je wensen?

Hoe jouw boek eruit komt te zien is afhankelijk van je eigen wensen. Wil je een beknopt verhaal waarin jouw leven in vogelvlucht wordt geschetst of wil je juist uitgebreider ingaan op wat je allemaal hebt meegemaakt? Wil je jouw hele leven beschrijven of wil je er een bepaalde periode uitlichten? Vind je een beperkt aantal foto’s voldoende of wil je juist veel fotomateriaal in het boek laten afdrukken? En hoe moet het eruit zien? Heb je een standaardboek in gedachten of heb je speciale wensen?  

Herinneringen: het levensverhaal van je moeder
Het levensverhaal van je opa

Wat zijn de kosten van een levensverhaal?

Welke wensen je ook hebt, het maken van een boek is altijd een arbeidsintensief proces. Wie een mooi resultaat wil, moet al snel rekenen op enkele tientallen uren werk. De lengte van de tekst, het aantal afgenomen interviews en de vormgeving bepalen uiteindelijk hoeveel jouw levensboek precies zal gaan kosten.

De onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden en prijzen. Een aanbod op maat is mogelijk na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek van een uur.

 

Welk pakket kies jij voor jouw levensverhaal?

je levensverhaal laten schrijven

Standaardpakket

Je hele levensverhaal mooi verteld

je levensverhaal laten schrijven

Klein pakket

Je levensverhaal in vogelvlucht

je levensverhaal laten schrijven

Uitgebreid pakket

Je levensverhaal uitvoerig beschouwd

Een levensverhaal cadeau doen

Een levensverhaal kan een prachtig geschenk zijn voor een dierbare. Zomaar, omdat je van iemand houdt of omdat je het gevoel hebt dat iemand een verhaal met zich meedraagt dat erom vraagt te worden opgetekend. Ook bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum of bijzondere verjaardag, kan een levensverhaal een passend cadeau zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Ik vertel je graag meer!

Een klein persoonlijk aandenken

Voor een jubileum of een afscheid zijn mensen vaak op zoek naar een klein persoonlijk aandenken waarin enkele bijzondere verhalen of veelzeggende herinneringen worden gedeeld. Een levensboek is voor dergelijke gelegenheden vaak te omvangrijk, maar een mooi vormgegeven miniatuurtje kan heel passend zijn. 

Scroll naar boven