Miniatuurtje - een mooi persoonlijk aandenken

Ben je op zoek naar een persoonlijk aandenken voor een speciale gelegenheid?

Speciale momenten in een mensenleven gaan vaak gepaard met vieren, herdenken en het delen van herinneringen. Voor sommige mensen is een gouden bruiloft, een pensioen of een bijzondere verjaardag dan ook een goede aanleiding om een levensverhaal te laten schrijven.

Wanneer je op zoek bent naar een kleiner persoonlijk aandenken is een miniatuurtje met enkele bijzondere verhalen en mooie foto’s een goed alternatief. Een miniatuurtje kan op verschillende manieren worden vormgegeven: een klein geniet boekje, een gevouwen brochure of een aantal in een doosje te bewaren kaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mijn herinneringen in een miniatuurtje. Hoe ziet dat eruit?

Jouw verhaal bij een afscheid
Een persoonlijk aandenken

Welke verhalen zijn geschikt om te delen?

Welke verhalen en herinneringen je in een miniatuurtje wilt delen bepaal je zelf. 

Misschien wil je de gasten van jouw huwelijksfeest het bijzondere verhaal van jullie ontmoeting vertellen? Of wellicht vormt jouw pensionering een goede aanleiding om anderen te laten profiteren van de lessen die jij in je werkzame leven hebt geleerd?

Een boekje met herinneringen

Een prachtig aandenken bij een afscheid

Wanneer je je bevindt in de laatste fase van je leven kan het heel waardevol zijn om een tastbare herinnering te laten maken voor als je er straks niet meer bent: een boekje of iets anders moois dat bij een afscheidsdienst kan worden uitgedeeld.

Wat zou jij je nabestaanden nog graag willen meegeven? Welke levenslessen zou je graag willen doorgeven? En wat zou je willen dat ze van je onthouden?

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een miniatuurtje? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op. Ik vertel je graag meer!

Scroll naar boven